Page 1 of 1

Hvor møter man padlevenner?

PostPosted: 28 Sep 2020, 22:05
by kuroshio
Etter at langvarig forhold med en padler sluttet, padler jeg nå mest alene. Det er fint nok. :) Og jeg sitter med gode minner igjen. :)
Uansett: må det være slik? Hvor kan jeg møte vann interesserte folk? Jeg har forsøkt på turvenn - ble bare tull, det er jo ingen padlere der og koster veldig mye å bli der. Tinder - neppe, ikke noe for meg. Seriøst. Hvordan tørr dere å foreslå slikt, hahaha.

Jeg forstår at dere nordmenn liker seg alene og jeg ønsker i utganspunktet ikke å forstyrre deres familieliv, rutiner og prioriteter. Men likevel. Har noen nyttige og gode innspill? Jeg risikerer at jeg får mange tullete svar, dette takker jeg nei til på forhånd. Men dere virker ellers kompetente på mange måter, så jeg tørr å åpne for en debatt.

Jeg er veldig god voksen og trener. Dvs. ønsker ikke å pensjonere meg ennå og kan holde litt tempo. Ekstremt glad i vann og mye annet - men jeg ønske ikke at dette virker som en annonse, det er ikke meningen. Letter bare etter innspill og forskjellige strategier jeg kan bruke i livet. Hvem vet, kanskje det er andre her som slitter med det samme? Eller kanskje det er noen som er lei av sine ensomme turer?

Re: Hvor møter man padlevenner?

PostPosted: 29 Sep 2020, 16:35
by DN-2
Hva med en kajakklubb? Det er etter min erfaring veldig inkluderende og lett å bli med de.

Re: Hvor møter man padlevenner?

PostPosted: 01 Oct 2020, 09:14
by hotshot
Velkommen i forumet:
Du bør kanskje fortelle litt mer om deg selv hvis du er ute etter noen å padle sammen med.

Hvor i landet holder du til?
Hva slags padling driver du med? Hav, tur, elv, mosjon......
Nivå og ambisjoner?
Organisert, gruppe, klubb, eller privat, rekreasjon?

Re: Hvor møter man padlevenner?

PostPosted: 01 Oct 2020, 21:20
by kuroshio
Takk for svar, jeg holder til Oslo/Sandvika, driver med hav og tur. Greit nivå (tok ganske mange kurs, inkl. i England), men ikke super høye ambisjoner. Trener styrke, slik at jeg holder litt hastighet, men er ingen ekstremist. Det vil være fint å ha en venn å rulle med og øve på redning osv. Flerdagsturer er høyt ønskelig.

Jeg tilhører ingen kajakklubb per nå. Jeg mener de fleste har aktiviteter for barn og mye mindre for god voksne folk. Jeg har ingen barn og har ikke tenkt å konkurrere eller noe sånt.

Hvis dere vet helt sikkert om en klubb som har aktiviteter for voksne, er jeg selvsagt interessert i å høre om det.

Re: Hvor møter man padlevenner?

PostPosted: 02 Oct 2020, 16:24
by BjH
Min erfaringen er at det er mange godt voksne i padleklubbene.
-sjekk ut f.eks Drøbak Kajakklubb f.eks (https://drobakkajakk.no)
Eller Facebookgruppe "Kajakk Norge". https://www.facebook.com/groups/316597142488895
Der finner du padlere på alle nivåer *thumright*

Re: Hvor møter man padlevenner?

PostPosted: 05 Oct 2020, 17:05
by kuroshio
Takk for innspill, Drøbak kajakklubb er langt unna og det ser å være lite aktiviteter akkurat i denne krevende tiden som vi befinner oss i.

På Facebook er det også vanskelig å vifte med "singel" og "40+" flag. Tenk på det selv, er ganske sikkert at det er ikke mange som tørr.

Derimot ga meg diskusjonen likevel noen ideer. :) Men de må vente til våren. Og det er greit nok.

Re: Hvor møter man padlevenner?

PostPosted: 08 Oct 2020, 12:28
by Terje_K
Jeg meldte meg inn i Gyldenløve Kajakklubb (Drammen) selv for i sommer for å utvide omgangskretsen litt rundt padling: https://drammen.dnt.no/gyldenlve-kajakklubb/
Der er nedre aldersgrense 16 år, dvs det er ikke en klubb med "aktiviteter for barn". Jeg har vært med på midtuketurer med dem, samt begynt å padle litt med noen derfra utenom.
Helgeturer/lengre turer har jeg til nå padlet sammen med andre venner eller alene (slik jeg alltid har gjort før jeg ble med i klubben).

Og siden Gyldenløve nå avslutter sine organiserte turer for sesongen så tenker jeg å slenge meg med Eiker Padleklubb (Hokksund) på deres turer videre utover høsten.
http://eikerpadleklubb.net/terminliste-2015

Oslo Kajakklubb er vel nærmere for din del? De har egen gruppe for havpadling med faste aktiviterer og turer:
https://www.okk.org/grupper/havpadling/
https://www.okk.org/grupper/havpadling/ ... lere-2013/