Följ med på en unik paddlingsresa till Raja Ampat och Misool

Informer om turer, samlinger, kurs og andre begivenheter her.

Följ med på en unik paddlingsresa till Raja Ampat och Misool

Postby millekul » 20 Oct 2016, 15:09

En mycket tät karstskärgård med fantastiska klippformationer, gömda laguner, grottor, jellyfishsjöar, vita sandstränder, fantastiska korallrev och orörd natur långt borta från turiststränderna. Följ med oss på en unik paddlingsresa till världsarvet Misool i Raja Ampat, Papua, Indonesien. Fotografen Claes Grundsten har redan valt att paddla med oss.

Se vår film, Paddla Raja Ampat: https://youtu.be/Ywy7jAeHljo
Ett tips! Ställ om till HD-kvalité, maximera bildrutan och höj ljudet!

Vi kommer arrangera en ca 3 veckors resa och då blir det hela 15 dagars paddling i detta paradis. Det är en privat gruppresa och priset täcker alla kostnader för resan samt hyran av en Feathercraftkajak. Vi förhandlar fram bästa priser på hela resan, ordnar tillstånd med lokala byar som äger öarna samt guidar er hela vägen fram till de bästa sevärdheterna och lägerplatserna. Vi kommer ha en indonesisk talande guide på plats innan och ordna tillstånd samt förbereda vår ankomst.

Pris från ca 30000 SEK per person beroende på hotellrum/kajakalternativ. Gruppen avreser vid 29 januari från Arlanda och är tillbaka vid 21 februari. Mot tillägg är avresa möjlig från Oslo. Det är en "upplevelseresa" och inte en "strapatsexpedition". Vi kommer främst att utgå från basläger i 2-3 dagar och paddla omkring i tom kajak och utforska. Korta paddlingsträckor i ett mycket lugnt område. Nästan vem som helst kan klara av det men måste tåla värmen, solen och fuktigheten. Detta är en resa som man skall göra en gång i sitt liv och en unik möjlighet som vi kanske bara arrangerar en gång.

På vår kommande hemsida kommer all information om resan att finnas. Blir upplagd om ca 1-2 veckor. Men vi kan redan nu skicka er mejl med grundläggande detaljerad info om resan och en massa länkar till Youtube med filmer o bildmaterial om paddling och området Raja Ampat i övrigt. Mejla mig så svarar jag omgående.

Kontakta mig om ni är intresserad att komma med på resan. Har ni någon mer som kan vara intresserad så får ni gärna tipsa. Först till kvarn till en otrolig paddlingsresa i garanterat tropiska förhållanden och slippa den kalla vinterpaddlingen hemma! ;)

Med paddelhälsningar,
Nicklas Millegård
millekul@yahoo.se
+46 72 540 2131
Last edited by millekul on 21 Oct 2016, 00:24, edited 1 time in total.
millekul
 
Posts: 3
Joined: 20 Oct 2016, 14:31

Re: Följ med på en unik paddlingsresa till Raja Ampat och Mi

Postby veltern » 20 Oct 2016, 15:26

Flyttet
Last edited by veltern on 26 Apr 2020, 10:03, edited 1 time in total.
veltern
 
Posts: 680
Joined: 27 Aug 2014, 12:32

Re: Följ med på en unik paddlingsresa till Raja Ampat och Mi

Postby millekul » 20 Oct 2016, 15:59

Hej, vi har med Feathercraft kajaker, K1/K2 från distributör i Sverige och privata. Det finns "på plats"-tillverkade glasfiberkajaker i norra Raja Ampat som oxå är fint med men mycket mer exploaterat. Med transporter till ännu finare Misool blev det lika dyrt som ta med hemifrån och då slipper vi nästan en veckas jobbiga transporter fram och tillbaka med färjor eller istället ta jättedyra direkttransporter. I vårt pris ingår allt, flygstolar, extra bagage, hotell, färjor, alla tillstånd, kajakhyra, all mat, del av satellittelefon osv. Men inte alkohol, dricks och personlig utrustning samt reseförsäkring måste du ha själv då det är en privat gruppresa. Mejla gärna om du vill ha mer information.

Med vänlig hälsning,
Nicklas
millekul
 
Posts: 3
Joined: 20 Oct 2016, 14:31


Return to Arrangementer og Turinvitasjoner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests