Page 1 of 1

Vinterpadletreffet

PostPosted: 11 Jan 2018, 16:02
by Miamaria
Ser i en annen tråd ønske om at klubber osv. markedsfører arrangement og sånt her. Vinterpadletreffet bør jo da absolutt nevnes! Det er åpent for alle (med minimum grunnkurs eller tilsvarende). Et knippe lokale padleklubber i nord står sammen bak organisasjonen som står som arrangør.

Foreningens formålsparagraf ligger i bunnen for arrangementet: "Inspirere til helårspadling i trygge rammer"
​Våre hovedmål er å styrke samarbeid mellom klubbmiljøer i regionen, gjennom arbeid med felles arrangementsutvikling.
VPT skal være en arena for inkluderende praksisfelleskap som gir handlingsrom for god padleteknikk, mestring og padleglede.
(Sakset fra hjemmesiden)

Image
Arrangementet startet litt uhøytidelig i det små, men har vokst, og er nå blitt et ganske proft gjennomført arrangement. I år kan vi friste med besøk av Nigel Dennis og Eila Wilkinson, som skal bidra.

Programmet synes vi er blitt veldig spennende, med alt fra sanking av mat i fjæra, tauesirkus og navigasjon, intro surfski, vedlikehold og reparasjon av tørrdrakt, til strømpadling på flere nivåer, padleyoga, brottpadling og ulykkeshåndtering - og mye mer.

Det er rett og slett liten grunn til å sitte hjemme andre helga i mars - kom dere nordover - eller sørover, litt etter hvor dere sitter i dag. ;)

Full info på nettsiden: http://www.vinterpadletreffet.no
Image