Page 1 of 1

Padleturer 2020

PostPosted: 27 Jan 2020, 08:51
by Miamaria
Det er vel på tide med en ny årstråd, så her setter vi i gang med 2020.

Lørdag ble dørstokkmila for lang, men i går kom jeg meg ut. Det var kaldt. Litt i kaldeste laget egentlig, til å padle. Men det ble som vanlig en fin tur likevel. Jeg måtte bare droppe rulletreninga jeg egentlig hadde en plan om å gjennomføre. Det var uansett bassengtrening om kvelden, så jeg fikk rulla likevel. Søndagsturen ligger nå HER i bloggen.

Image

Men allerede forrige helg var det klart for årets første soltur! Selv når jeg har vært en tur i syden/sørpå midtvinters har det likevel vært en spesiell følelse å se "den egentlige" (det er liksom litt juks i syden på en måte) komme tilbake. I år har jeg heller ikke det, så det er månedsvis siden sist – følelsen er i grunnen litt ubeskrivelig. Spesielt når det stort sett er overskyet, men så klarer sola å sloss seg gjennom til slutt. Solturen ligger HER i bloggen.

Image

Re: Padleturer 2020

PostPosted: 03 Feb 2020, 13:19
by Miamaria
Jeg klarte såvidt å komme meg ut i helgen, men det var virkelig bare såvidt. Jeg kom på at det var blitt februar, så da ble det en tur ut for å rulle, og det skjedde akkurat da det blåste opp, så jeg fikk frisket opp litt motvindspadling og medsjøpadling også. Men det ble kort. Ikke så kort at ikke turen ble blogget, bilder ligger HER i bloggen så klart.

Image

Image

Re: Padleturer 2020

PostPosted: 24 Feb 2020, 20:54
by Miamaria
Det har blitt noen turer til, men ganske korte. Det er kaldt for tiden, rett og slett.

Har forresten blogget høstturen, vi kan ta den først. Det var med klubben til Skogsøya, der vi overnattet på leirstedet. Fredag med morildpadling, lørdag litt utfordring. Fin helg, men noe kaldere enn planlagt. Det ble vinterpadling, ikke bare høst. Turen ligger HER i bloggen.
Image

Så var jeg en tur hjemme i Bø langs fjæra jeg er oppvokst, for et par uker siden. Den turen ligger HER i bloggen. Nå merker jeg omsider at dagene begynner å bli lengre igjen, heldigvis. Det var på tide!
Image